logo ccjct

Înscriere

IMPORTANT! CITEȘTE INFORMAREA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Documente necesare înscrierii în Asociaţia Colegiul Consilierilor Juridici Constanţa

Precizare prealabilă: pentru înscriere este esenţială calitatea de consilier juridic, dovedită prin existenţa unui contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată, cu normă întreagă sau cu timp parţial. Licențiații în drept/științe juridice care nu au debutat în profesia de consilier juridic pot deveni membri susținători.

Cuantumul taxei de înscriere = 50 de lei

Cuantumul cotizaţiei = 120 lei/semestru  (240 lei/an)

Contravaloarea legitimaţiei – 10 lei

Taxa de reînscriere în Colegiul Consilierilor Juridici Constanţa, pentru membrii excluşi ca urmare a neplăţii cotizaţiei, este în cuantum de 300 lei, la care se adaugă cotizaţia aferentă întregului an în care se realizează reînscrierea, fără aplicarea niciunei reduceri (240 lei).

Plata cotizaţiei şi a taxelor se poate face şi direct în contul Asociaţiei Colegiul Consilierilor Juridici Constanţa: RO 74BUCU1991211536098 RON dechis la Alpha Bank Constanţa (specificaţia “RON” este absolut necesara la indicarea contului).

CIF 17193798

Pe documentul de plată se va preciza, după caz: taxă înscriere; cotizaţie sem. I anul…..; cotizaţie sem. II anul ……; cotizaţie anul…………

Dovada plăţii va fi depusă la sediul asociaţiei sau va fi transmisă prin email la adresa: ccjct@ccjct.ro

Citeşte Statutul Colegiului Consilierilor Juridici Constanţa !

Vezi AICI datele noastre de contact

 

Bursa Imobiliara Constanta Cursuri Calificare Constanta